APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Aften/nat & weekendabonnement

Opret abonnement til aften, nat & weekend

Denne abonnementstype er til dig, der kun har behov for at parkere på dit udvalgte parkeringsområde om aftenen/natten og i weekenden. Parkering er på en vilkårlig ledig plads, der ikke er markeret med RESERVERET. Kommer du tidligere til dit parkeringsområde end det tidsrum, dit abonnement gælder fra eller bliver du holdende længere, kan du nemt tilkøbe ekstra tid i enten appen APCOA FLOW på pladser, hvor denne er en betalingsmulighed eller via en betalingsautomat. Der er dog parkeringsområder hvor det ikke er muligt at købe ekstra tid.

OBS: Tidsrummet dit abonnement gælder for er forskellige fra plads til plads. For eksempel kan et aften/nat og weekend abonnement gælde fra kl. 17-07, mens det på andre pladser f.eks. gælder fra 18-08. Det vil være tydeligt når du opretter abonnementet, hvilke tider der gælder på netop den plads, du opretter abonnement til.

Denne abonnementstype er ikke tilgængelig på alle parkeringsområder. Klik på Aften, nat & weekend til højre på siden for at se en oversigt over, hvor du kan oprette denne abonnementstype.

Find plads

Find plads

Se, hvor du kan oprette abonnement på en P-plads aften, nat & weekend

Aften / nat & weekend