APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Hverdagsabonnement

Opret et hverdagsabonnement

Denne abonnementstype er til dig, der har behov for at kunne parkere mandag til fredag i dagstimerne. Parkering er på en vilkårlig ledig plads, der ikke er markeret med RESERVERET.

OBS: Tidsrummet dit abonnement gælder for er forskellige fra plads til plads. For eksempel kan et Dagsabonnement gælde fra kl.06.00-18.00, mens det på andre pladser f.eks. gælder fra 07.00-16.00. Det vil være tydeligt når du opretter abonnementet, hvilke tider der gælder på netop den plads, du opretter abonnement til.

Denne abonnementstype er ikke tilgængelig på alle parkeringsområder. Klik på Hverdag til højre på siden for at se en oversigt over, hvor du kan oprette et Hverdagsabonnement.

 

Find plads

Find plads

Se, hvor du kan oprette et hverdagsabonnement

Hverdag