Skal du også have et abonnement på parkering?

Slip for at spilde tid på at søge efter en parkeringsplads - kør direkte til en APCOA-parkeringsplads og spar penge på at parkere der fast med et abonnement.

Hvad er abonnementsparkering?

Når du køber et abonnement på parkering, får du ubegrænset tilladelse til at parkere på et eller flere bestemt(e) parkeringsareal(er) i et givent tidsinterval. Du kan få flere typer af abonnementer, så det passer til lige præcis dine behov:

  • 24/7-abonnement, som giver tilladelse til fri parkering døgnets 24 timer, alle ugens dage.
  • Aften/nat og weekend-abonnement, som giver tilladelse til fri parkering alle aftener f.eks. tidsintervallet 17-07/18-08 og desuden hele weekenden.
  • Hverdags-abonnement, som giver tilladelse til fri parkering alle hverdage i dagstimerne, f.eks. tidsintervallet 07-17 eller 06-18.

Med et abonnement på parkering skal du ikke bruge tid på at finde ud af, hvor du skal parkere din bil, når du kommer hjem fra en lang dag på arbejde eller stresse over, hvor der er en P-plads når du ankommer på arbejde om morgenen – du kører bare direkte til det P-areal, hvor du har abonnement og betaler en fast pris per måned for ubegrænset brugsret.

Du kan f.eks. købe et Aften/nat og weekend-abonnement i et P-anlæg tæt på dit hjem, og have et Hverdags-abonnement tæt på din arbejdsplads. Så ved du altid, hvor du skal parkere, og du kender dine faste udgifter til parkering.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os!

APCOA PARKING Danmark A/S45 26 76 90Skriv til os

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvor kan jeg oprette et abonnement?

Du kan finde en oversigt over hvor kan oprette et abonnement ved at søge i søgefeltet på siden her.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Hvordan opretter jeg et abonnement?

Når du har besluttet dig for hvilket parkeringsområde, du vil oprette abonnement på, skal du inde på parkeringsområdets side trykke på ”Bestil parkeringsplads”, og så bliver du sendt videre til en side, hvorpå du kan købe dit abonnement.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Får jeg et kort, jeg skal lægge i bilen, når jeg har oprettet et abonnement?

På nogle P-pladser skal du lægge en fysisk P-tilladelse i din bils forrude, så derfor skal du vente til denne dukker op med posten og placere den i din bil før, at du kan benytte dit abonnement. Hvis du parkerer uden P-tilladelse i din bil, risikerer du at få et kontrolgebyr, som ikke kan annulleres.
På andre pladser, er en fysisk P-tilladelse ikke nødvendig. Det vil fremgå tydeligt når du har oprettet dit abonnement, hvorvidt du skal have et kort i forruden.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Kan jeg låne mit abonnement ud til en anden?

Nej, dit abonnement gælder kun til din bil og du kan ikke udlåne abonnementet til andre.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Får jeg en bestemt reserveret plads, når jeg oprettet et abonnement?

Nej, hvis ikke andet er angivet, får du ikke en bestemt plads anvist. Du parkerer blot der, hvor der er plads, når du ankommer til det parkeringsområde, hvorpå du har oprettet et abonnement. Du kan dog ikke parkere på pladser, som er markeret med RESERVERET.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Kan jeg oprettet abonnement på mere end et parkeringsområde?

Ja, du kan have lige så mange abonnementer på parkering, som du vil.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Gælder nogen abonnementer til mere end et parkeringsområde?

Ja, nogle gange giver et abonnement på ét parkeringsområde også brugsret til et andet. F.eks. kan du parkere både i Bellakvarter P-hus 1 og P-hus 2 med et abonnement til ét af stederne. Det fremgår tydeligt, når du opretter abonnement, hvis det gælder til mere end det pågældende parkeringsområde.

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S
Jeg vil gerne parkere udover tidsbegrænsningen for min abonnementsparkering, kan jeg det?

Du skal følge skiltningen på den plads du har abonnement parkering til.
Det kan være muligt at betale for den øvrige P-tid (som dit abonnement ikke dækker) via appen APCOA FLOW eller i en betalingsautomat (såfremt der er en automat på pladsen).

APCOA PARKING Danmark A/SAPCOA PARKING Danmark A/S